Live Streaming Malaysia vs Korea Utara 13 Nov 2017

Live streaming Malaysia vs Korea Utara 13 Nov 2017. Perlawanan ini merupakan perlawanan timbal balik diantara Malaysia dan Korea Utara dalam saingan kelayakan ke Piala Asia UAE 2019.

Sepertimana kita semua maklum, jadual perlawanan antara kedua negara sering kali ditunda ekoran isu ketegangan politik . Jadi AFC mengambil keputusan untuk mengadakan perlawanan di negara yang berkecuali.

Ekoran daripada itu, AFC telah memilih Stadium i-Mobile Buriram, Thailand sebagai gelanggang pertandingan. 

Perlawanan pertama berlangsung pada 10 November 2017 di mana Korea Utara diandaikan sebagai tuan rumah. Pada perlawanan pertama yang lalu Korea Utara tidak menyediakan siaran langsung.

More…

live streaming malaysia vs korea utara 13 nov

Walaubagaimanapun, untuk perlawanan 13 nov nie, kami akan cuba sediakan pautan siaran langsung Malaysia vs Korea Utara(sekiranya ada) di akhir artikel ini.

Pada perlawanan pertama pada 10 Nov, Korea Utara menang besar 4-1.

Kedudukan Malaysia dalam kumpulan B dari siri kelayakan ke Piala Asia di UAE 2019 di kedudukan tercorot selepas hanya mengutip satu mata setakat ini. Mempunyai perbezaan lima mata dengan pasukan Korea Utara.

Kekalahan akan terus menutup peluang negara untuk beraksi di UAE, manakala kemenangan berkemungkinan akan menghadirkan peluang tetapi ianya bergantung kepada pasukan Korea Utara dan Hong Kong. 

Jadual Dan Keputusan Terkini Malaysia vs Korea Utara 13 Nov

TARIKH

LOKASI

HOME

MASA

AWAY

KEPUTUSAN

10/11/2017

I-Mobile STD

Korea Utara

9.00 PM

Malaysia

4 – 1

13/11/2017

I-Mobile STD

Malaysia

9:00 PM

Korea Utara

1 – 4

Pautan Live Streaming Malaysia vs Korea Utara 13 Nov

Anda boleh menonton siaran langsung perlawanan melalui video di bawah.

Anda juga boleh pilih pautan link yang disediakan untuk melihat perlawanan tersebut secara live streaming. Saya akan sediakan beberapa pautan link dijadual di bawah untuk tontonan anda.

SERVER SATU

SERVER DUA

SERVER TIGA

SERVER EMPAT

Perlawanan tersebut berlangsung pada jam 9.00 PM waktu Malaysia. 

Leave a Reply