Keputusan Liga Super Malaysia 2018: Carta, Jadual Dan Kedudukan Terkini

Keputusan perlawanan Liga Super 2018. Di bawah ini merupakan carta terkini dan jadual penuh setiap perlawanan yang membabitkan 12 pasukan di Liga Super Malaysia bagi musim 2018.

Apa yang menariknya pada musim 2018 ialah pasukan yang berjaya menjadi juara Liga 2018 akan layak bertanding secara automatik ke pertandingan AFC Champion League 2019.

Perlawanan pada musim ini pastinya sengit buat pasukan JDT yang merupakan juara bertahan dalam saingan Liga Super. Sudah pasti semua pasukan berusaha bersungguh-sungguh untuk mengalahkan pasukan Johor Darul Takzim FC.

Ini merupakan satu perkara yang baik untuk kemajuan bolasepak Malaysia di masa akan datang.

Untuk memudahkan para pembaca, setiap keputusan, carta kedudukan dan jadual perlawanan dikemaskini secara live update pada setiap hari dan tarikh perlawanan.

Pembaca dinasihatkan bookmark page ini terlebih dahulu untuk rujukan di masa akan datang.

keputusan liga super 2018

Maklumat terperinci tentang keputusan penuh perlawanan, carta kedudukan dan jadual penuh perlawanan terkini diletakkan diruangan di bawah ini. Anda boleh rujuk pasukan pilihan masing-masing.

Liga Super Malaysia 2018 : Keputusan, Jadual Perlawanan Dan Carta Kedudukan Terkini

Jadual Dan Keputusan Penuh Perlawanan MSL 2018

INFO: Widget ini akan berfungsi semasa perlawanan bermula. Livescore dikemaskini secara automatik

Selain pautan link di atas, pembaca juga boleh menggunakan alternatif lain untuk mendapatkan maklumat keputusan Liga Super 2018 secara livescore. Klik pautan alternatif di bawah.

Akhir kata, mampukah JDT mempertahankan kejuaraan Liga Super pada musim 2018 seterusnya melayakkan diri secara automatik ke pertandingan AFC Champion League 2019.

Leave a Reply