Maharaja Lawak Mega 2017 Minggu 7 [Tonton Video Online]

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Anda tiada masa untuk menonton rancangan maharaja lawak mega 2017 secara langsung melalui kaca televisyen. Tidak perlu khuatir kerana saya akan menyediakan himpunan video dari minggu 1 hingga minggu 7 dan anda boleh tonton secara online.

Sepertimana yang diketahui umum rancangan komedi paling popular tahun 2017 ini disertai oleh barisan pelakon lama dan juga pelakon baru.

Pada awal permulaannya rancangan ini disertai oleh 15 orang peserta yang bersaing sesama sendiri setiap minggu bagi merebut gelaran Juara MLM 2017. Antara peserta yang bertanding dalam bentuk kumpulan ialah Zero, Bocey, Joras, Shiro, Abioso, Puteh, Pistol, XOXO, Mamu, Hobit, Nice dan Masin. Manakala peserta lawak solo ialah Dzawin, Danial dan Mad Sabah.

maharaja lawak mega 2017

Di bawah ini merupakan senarai link video MLM 2017 yang akan dikemaskini secara mingguan.

Pautan Video Maharaja Lawak Mega 2017

Di bawah ini merupakan senarai video dan keputusan yang telah dikemaskini dari minggu 1 hingga minggu 6. Video maharaja lawak mega 2017 minggu 7 akan dikemaskini sebaik sahaja siaran bermula.

MingguPersembahan(Kumpulan/Solo)Man Of The MatchKeputusan
1Joras, Mad Sabah, Puteh, Nice, Hobit, Shiro, Danial, Pistol, Mamu, Dzawin, Masin, Zero, Abioso, XOXO dan Bocey.Mad SabahTiada penyingkiran
2Puteh, ZeroMad Sabah, Joras, XOXO, Pistol, Abioso, Masin, Nice, Danial, Hobit, Mamu, Dzawin, Bocey dan Shiro
DzawinHobit dan Mamu
3Zero, Masin, Dzawin, Pistol, Mad Sabah, Bocey, Abioso, Danial, Nice, Joras, Shiro, Puteh dan XOXO
Syaiful(Zero)Mad Sabah
4Abioso, Puteh, Danial, Joras, Shiro, Zero, Dzawin, Bocey, Masin, XOXO, Pistol dan Nice
Shahrol(Shiro)Pistol
5Bocey, Abioso, XOXO, Masin, Joras, Puteh, Dzawin, Nice, Danial, Shiro dan Zero
Tauke(nice)Danial
6Zero, Nice, Shiro, XOXO, Masin, Bocey, Dzawin, Puteh, Joras dan Abioso
Rahim(Joras)Tiada penyingkiran

Jom tonton video maharaja lawak mega 2017 full episode. Sila bookmark page ini dengan menekan Ctrl D pada keyboard untuk memudahkan anda mengunjungi artikel ini di masa-masa akan datang.

Leave a Reply