Tonton Video Maharaja Lawak Mega 2016 Full Episode Secara Online

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Maharaja lawak mega musim 2016 kini kembali dengan gabungan muka lama dan beberapa pelawak baru. Artikel ini disediakan khas supaya anda boleh tonton video maharaja lawak mega 2016 full episode secara online.

Link pautan video terbaru akan disenaraikan dan dikemaskini melalui jadual di bawah. Pembaca dinasihatkan supaya bookmark page ini untuk kemudahan anda di masa hadapan.

Terdapat 13 kumpulan dan 2 peserta akan bertanding di gelanggang MLM 2016. Kumpulan tersebut ialah Awok, Bocey, Bora, Bos, Cham, Chilok, Enjen, Jaros, Lol, Puteh, Shake, Saywho dan Xola. Manakala peserta solo ialah Kavin Jay dan Reza Mukmin.

Nampaknya MLM 2016 tidak lagi disertai oleh Sepahtu, Shiro dan Jambu. Jadi siapakah ataupun kumpulan manakah yang akan muncul sebagai juara maharaja lawak mega 2016 kali ini. Jangan lupa untuk tonton MLM 2016 setiap minggu di sini secara online.

Video persembahan setiap peserta dan keputusan maharaja lawak mega 2016 akan diupdate setiap minggu. Anda boleh klik link tersebut melalui jadual di bawah ini.

[su_table]

Minggu Persembahan kumpulan/peserta Keputusan/Penyingkiran
Minggu 1 Xola, Puteh, Bora, Shake, Saywho, Saywho, Cham, Kevin, Bos, Enjen, Bocey, Chilok, Awok, Joras, Reza, Lol, Tiada Penyingkiran
Minggu 2 Puteh, Bora, Enjen, Shake, SayWho, Cham, Kavin, Bos, Bocey, Chilok, Awok, Joras, Xola, Rayza, LOL, Awok
Minggu 3 Cham, Bora, Enjen, Shake, SayWho, Kavin, BOS, Bocey, Chilok, Joras, Xola, Rayza, LOL, Puteh Kavin dan Chilok
Minggu 4
Minggu 5
Minggu 6
Minggu 7
Minggu 8
Minggu 9
Minggu 10

[/su_table]

Selamat tonton video maharaja lawak mega 2016 full episode secara online. Video maharaja lawak mega minggu 1 hingga 3 2016 telah dikemaskini.

[su_note]

Disclaimer: Video yang dipaparkan bukan dimuatnaik ataupun dihoskan oleh Rossaimi.com. Kami hanya menyediakan pautan link yang telah diupload ke internet, facebook, youtube, vmeo, astro gempak dan sebagainya. Kami tidak bertanggungjawab ke atas segala kerosakan semasa melayari video-video tersebut.

[/su_note]

Leave a Reply