Cara Buat Duit USD Dengan Menjadi Affiliate Amazon

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Cara buat duit USD dengan menjadi affiliater di Amazon. Bagaimanakah caranya?

Kedudukan nilai ringgit yang semakin merosot berbanding dengan dollar USD telah menyebabkan ramai yang tercari-cari cara menghasilkan uang melalui internet.

Panduan yang akan saya kongsikan ini juga merupakan satu cara menjana pendapatan internet ini bukanlah sebuah program MLM, bukan skim cepat ataupun apa-apa yang seumpamanya. Ianya merupakan cara menghasilkan wang yang sah di sisi undang-undang.

Adakah anda tahu apa itu Amazon?

Amazon merupakan sebuah laman web(amazon.com) jual beli secara online yang semakin popular di internet pada masa kini. Pada masa permulaannya amazon.com merupakan sebuah laman yang hanya menjual buku semata-mata. Akan tetapi sesuai dengan arus peredaran zaman dan teknologi yang semakin maju, ianya telah berkembang dan mula menjual pelbagai jenis barang secara online seperti kaca mata, barang permainan baby, MP3 player dan bermacam-macam lagi. Cara pembayarannya menggunakan Paypal atapun kad kredit.

Jadi pasti ada yang tertanya-tanya, apakah kaitannya diantara cara buat duit USD melalui internet dan amazon.

Ya, memang kedua-duanya saling berkait dan akan mampu memberikan pulangan yang begitu besar sekali jika kita mampu menggunakan kelebihan yang ada pada amazon.

Untuk pengetahuan pembaca, Amazon merupakan sebuah laman jual beli secara online yang mempunyai nama yang begitu gah di seluruh dunia. Boleh dikatakan sebilangan besar pengguna internet mengenali amazon. Akan tetapi Rossaimi percaya tidak berapa ramai yang tahu, cara buat duit USD di amazon?

Caranya ialah dengan menjadi agen affiliate amazon.

Mungkin ada yang bertanya lagi, adakah dengan mendaftarkan diri menjadi agen affiliate amazon boleh terus dapat duit USD ke?

Mungkin YA(tetapi mungkin mengambil masa yang cukup lama), mungkin TIDAK(Sebab tidak ada asas langsung tentang bisnes online).

Akan tetapi ianya akan menjadi kenyataan sekiranya pembaca memang betul-betul ingin buat duit USD melalui amazon.

Cuma anda kena modalkan sedikit untuk mendapatkan produk hebat yang akan saya tunjukkan di bawah ini.

Apakah produk tersebut?

Ringkas jawapannya iaitu Nichify.

cara buat duit usd

Apakah Itu Nichify?

Nichify merupakan produk terbaru yang dikeluarkan oleh Tuan Gobala Krishnan untuk memudahkan anda membuat laman eCommerce ataupun membina kedai online anda sendiri tanpa memerlukan kos yang tinggi dan juga bantuan pihak ketiga.

Dengan menggunakan sistem nichify, anda mampu membina kedai online anda dalama masa 5 minit sahaja. Sebagai contoh anda boleh lihat kedai online yang saya bina sendiri untuk menjual barang-barang baby yang ada di amazon==>babytoys.rapidniche.com.

Kedai online tersebut dibina dalam masa 5 minit sahaja. Memang cepat dan tidak memeningkan kepala.

Kenapa Saya Menggunakan Nichify?

  • Saya tidak perlu membeli hosting dan juga domain kerana semua telah tersedia dalam sistem nichify.
  • Saya tidak perlu mempunyai kemahiran teknikal, pengaturcaraan, SEO dan sebagainya kerana sistem yang digunakan oleh nichify sudah mempunyai ciri-ciri sebuah website yang cukup berkuasa untuk meningkatkan jualan secara online. Tak perlu pening kepala nak naikkan SERP web jualan anda.
  • Cuma,,apa yang perlu anda lakukan ialah pilih produk apa yang anda nak jual ke seluruh dunia dan masukkan dalam nichify anda. Akan tetapi jangan panik kerana sistem nichify akan membantu anda.

Cuma seperti yang saya katakan tadi,,

Kena keluar modal sikitlah untuk beli produk nichify.

Perhatian:Pada masa sekarang ini pembelian sistem nichify akan dapat diskaun. Akan tetapi saya tak pasti sampai diskaun ini diberikan.

Dapatkan panduan Nichify dan ketahui cara buat duit USD sekarang

Untuk pendaftaran ataupun inginkan maklumat lanjut mengenai produk Nichify, KLIK SINI: PANDUAN NICHIFY

Kalau nak daftar kena daftar sekarang juga, kerana diskaun hanya diberikan kepada 1000 pembeli yang terawal sahaja.

Sebelum itu saya cadangkan anda baca juga cara membuat blog di blogger.

4 Comments

  1. Syami
  2. naim
  3. AkulanS

Leave a Reply