Buffet Ramadhan Casa Ombak

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Umat islam di Malaysia akan menyambut bulan ramadhan Al-Mubarak pada 29 June 2014. Sudah tentunya seluruh umat islam tidak sabar-sabar menanti kehadiran bulan yang penuh kerahmatan itu. Perkara yang paling berkait rapat apabila menjelangnya bulan puasa sudah tentunya tidak lain dan tidak bukan iaitu juadah untuk berbuka puasa.

buffet ramadhan casa ombak

kalau sebelum ini pengisian artikel di blog terlalu menjurus kepada panduan dan contoh soalan peperiksaan PTD tetapi kali ini saya ingin berkongsikan serba sedikit mengenai buffet ramadhan casa ombak. Anda pernah mendengar nama ombak creative ataupun casa ombak? kalau belum pernah, sudikanlah membaca sedikit info di bawah mengenai Casa Ombak.

Overview ringkas Casa Ombak dan Ombak Creative

Ombak Creative merupakan sebuah syarikat event yang dimiliki sepenuhnya oleh Ombak Creative Solution(Bumiputera). Syarikat ini diletakkan di bawah pengurusan Casa Ombak Sdn Bhd.

Syarikat ini telah menyediakan perkhidmatan ataupun servis mengenai perancangan perkahwinan, catering dan canopy sejak 10 tahun yang lalu. Harga dan package yang ditawarkan adalah berpatutan dan mengikut kemampuan pelanggan seiring dengan moto syarikat “Your True Experience“.

Buffet ramadhan Casa Ombak

Tahukah anda apakah servis menarik yang disediakan oleh Ombak Creative sempena bulan ramdhan ini. Pada bulan puasa ini Ombak Creative telah menyediakan pakej yang teristimewa kepada umat islam iaitu buffet ramadhan casa ombak. Konsep buffet yang disediakan adalah secara ala kampung dengan pelbagai juadah berbuka puasa yang menarik dan pastinya menyelerakan. Harganya amat berpatutan sekali dan ditambah pula dengan suasana ala taman di tengah-tengah bandaraya Kuala Lumpur.

harga buffet ramadhan di Ombak Creative

Kedudukan lokasi Ombak Creative Casa Ombak

Kedudukan lokasi Ombak Creative amat mudah untuk dijejaki dengan gadget-gadget canggih sekarang ini. Sekiranya anda berada di Sekitar Ampang lokasi tersebut boleh dijejaki dengan mudah menggunakan google maps. Hanya perlu menaip “No 22 Jalan Damai Off Jalan Ampang 55000 Kuala Lumpur”. Lokasi tersebut boleh dijumpai dengan menggunakan peta di bawah:

ombak creative casa ombak

bagaimana menghubungi Ombak Creative @ Casa Ombak

Mereka mengambil tempahan samada secara individu,kumpulan dan juga syarikat. Anda boleh hubungi mereka melalui senarai yang tertera di bawah untuk reservation. Sekiranya anda berminat untuk tempahan awal buffet ramadhan casa ombak, saya mencadangkan anda membuat tempahan awal melalui nombor di bawah.

Tempahan Boleh Dibuat Melalui:
Call/Whatsapp : Akma Omar 013 2680001
Tel : 03 21818750
Call/Whatsapp : 013 624 1417
Call/Whatsapp : 012 662 1062
Facebook page : Ombak Creative
Website: www.OmbakCreatives.com

#Anda tidak perlu risau kerana tempat solat juga disediakan. jadi, apa tunggu lagi jom kita ramai-ramai serbu buffet ramadhan casa ombak dari Ombak Creative sempena bulan puasa yang barakah ini.

15 Comments

  1. BM

Leave a Reply