SEO

Bila Akan Ada Next PageRank Update?

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Bila akan ada next pagerank update?

Bila google akan update pagerank?

Apakah ada jadual next pagerank update?

Itulah antara beberapa soalan yang sedang berlegar di fikiran blogger mahupun webmaster. Pasti ramai yang mencari di enjin carian bila akan ada next pagerank update

next pagerank update

Bila next pagerank update?

Isi Kandungan

Kali terakhir google pagerank update ialah pada 6 December 2013. Google pagerank secara asasnya menaikkan dan menurunkan kedudukan sesuatu laman ataupun blog berdasarkan kepada backlink dan juga kewibawaan link dalam laman tersebut. Ketinggian google pagerank mampu meningkatkan kedudukan dan reputasi sesebuah laman.

Penting sangat pagerank?

Ini merupakan soalan penting yang perlu kita tanyakan kepada diri sendiri, adakah kita terlalu bergantung kepada pagerank?

Biar saya jelaskan, sekarang ini banyak blog yang mempunyai PR1, PR2 dan PR3 mendapat beribu-ribu pengunjung dalam masa satu hari berbanding blog yang berPR tinggi seperti PR5 dan PR6.

Maknanya Pagerank yang tinggi tidak ada kena mengena dengan jumlah pelawat ke blog anda. Cuba untuk tidak terlalu bimbang tentang pagerank.

Apa yang penting cubalah menerbitkan artikel yang berkualiti kepada pembaca blog anda.

Utamakan perkara-perkara berikut:

  1. Hubungan dengan pembaca
  2. Jumlah pelawat
  3. Alexa Ranking
  4. Page Rank

Pendapat anda

Apakah yang anda fikir tentang next pagerank update?Adakah anda tahu bila akan ada next pagerank update? Berapakah pagerank blog anda sekarang?Kongsikan diruangan komen.

14 Comments

  1. Saimi

Leave a Reply