Video Konsert Gegar Vaganza Minggu 4 Online

Posted on

Video konsert gegar vaganza minggu 4 online. Gegar vaganza merupakan satu program nyanyian realiti yang disiarkan secara langsung menerusi saluran Astro Ria pada jam 9.00 malam. Program yang disertai oleh peserta retro tanahair sudah memasuki minggu kedua. Maaf minggu pertama tak sempat nak update kerana kekangan masa dan pekerjaan. Akan tetapi siaran seterusnya saya akan cuba kemaskini secara live time.

Program gegar vaganza minggu 4 ini hanya ada 10 orang peserta sahaja. Mereka adalah penyanyi lagenda tanahair. Antara peserta-peserta yang masih bertahan ialah Ameng Spring, Zarul Umbrella, Zur Eda, Intan Syarafina, Gmie, Nora Ariffin, Shidee Data, Azharina, Siti Sarah dan Elly Mazlein.

konsert gegar vaganza

Untuk makluman semua, peserta yang tersingkir pada minggu ketiga ialah Rem. Jika anda tidak berkesempatan untuk menonton konsert gegar vaganza minggu 4, anda masih lagi boleh tonton secara online melalui laman di bawah. Klik sahaja pautan link yang disediakan di bawah.

Tonton secara live streaming di SINI.

Pautan Link Video Konsert Gegar Vaganza Minggu 4

*Pautan link akan dikemaskini sebaik sahaja program tersebut bermula. Pembaca disarankan bookmark page ini terlebih dahulu untuk kemudahan di masa program tersebut ke udara.

Gravatar Image
Seorang blogger yang sedang mempelajari perkara-perkara berkaitan blog, SEO dan bisnes online. Ingin berkongsi apa saja yang dirasakan sesuai di blog personal ini. Jom follow Rossaimi di Facebook, Twitter, dan juga Google+.