Rossaimi.com Aktif On Android

Posted on

Alhamdulillah pada 1 mac 2015 saya berjaya juga menyediakan mobile apps untuk blog rossaimi.com ini. Walaupun dalam keterbatasan waktu dan kemahiran akhirnya dapat juga mengaktifkan rossaimi.com on android. jangan dinilai pada paparan antaramuka kerana saya masih lagi kosong dalam bidang ini tetapi apa yang dilakukan adalah kerana ingin mencuba sesuatu yang baru.

Hasilnya adalah seperti di bawah ini.

Simple sahaja, tetapi kalau sesiapa yang ingin mendownload aplikasi yang saya bangunkan ini terus ke handphone android anda, anda boleh download aplikasi melalui link http://bit.ly/rossaimionandroid

Oh ya hari ini merupakan hari terakhir buat peserta contest Jom Aktifkan Mykad. Masih ada masa beberapa jam lagi untuk memotong peserta-peserta di hadapan. Nampaknya blog ini akan dipotong last minute. Maklumlah domain belum setahun jagung.

Gravatar Image
Seorang blogger yang sedang mempelajari perkara-perkara berkaitan blog, SEO dan bisnes online. Ingin berkongsi apa saja yang dirasakan sesuai di blog personal ini. Jom follow Rossaimi di Facebook, Twitter, dan juga Google+.